Menu
  • Je bent nu hier:
  • Home »
Provocatief coachen met te snel ja zeggen

Deze avond zal online plaats vinden.

Benieuwd wat een provocatieve coach tegen jou zou zeggen? Kom naar de provocatieve thema-avond. Gratis!

Voor de professionals is dit een kans om het provocatieve coachen in actie te zien.

De thema-avonden zijn afwisselend in Amsterdam, Nijmegen en Groningen. Deze is in Groningen.

Op de thema-avonden kan iedereen kennismaken met de provocatieve, uitdagende stijl van helpen. Onze provocatieve trainingen zijn alleen voor  professionals. Maar de thema-avonden zijn voor iedereen. Gegeven door de Nederlandse grondleggers van het provocatief coachen: Jeffrey Wijnberg en Jaap Hollander. Zij werken met mensen die naar de thema-avond komen en die last hebben van de klacht die op die avond aan de orde is. Te snel ja zeggen dus, in dit geval


Als professional (coach, therapeut, psycholoog, HRM-er, zorg-professional, trainer, docent) zie je hoe jij de provocatieve benadering kunt inzetten in jouw werk. Je mag overigens ook een probleem inbrengen, wanneer jij ook te snel ja zegt. En waarom zou je als professional niet te snel ja zeggen?

Mensen die worstelen met te snel ja zeggen, ontvangen gratis coaching/therapie. Als je geen bezwaar maakt, worden de sessies opgenomen als voorlichtingsfilmpjes. Als je wel bezwaar maakt, ook achteraf (tijdens de avond), worden de opnames onmiddellijk, zonder gezeur gewist.


Er worden drie live demonstraties gegeven, plus uitleg en informatie over wat het provocatief coachen inhoudt, hoe te snel ja zeggen volgens ons in elkaar zitten en wat de provocatieve benadering daarvan inhoudt.


In de pauze is er koffie met een koekje.

Datum en tijd
Donderdag 21 januari 2021
 Van 19.30 tot 21:00 uur.

Deelnamekosten
Geen kosten, deze thema-avond is helemaal gratis