Menu
  • Je bent nu hier:
  • Home »

Je hebt echt niet het gevoel dat je er toe doet. Of eigenlijk weet je wel zeker dat je er helemaal niet toe doet. Iedereen om je heen is sterk, succesvol, mooi en gelukkig. Helaas is dat bij jou precies andersom. Jij bent zwak, mislukt, lelijk en gefrustreerd.


Je denkt: ik weet niks, ik kan niks, ik doe niks goed, ik heb niks te vertellen. Logisch toch, dat je je onzeker voelt?

Benieuwd wat een provocatieve coach tegen jou zou zeggen? Kom naar de thema-avond. Gratis!

Voor de professionals is dit een kans om het provocatieve coachen in actie te zien.

De thema-avonden zijn afwisselend in Amsterdam, Nijmegen en Groningen. Deze is in Groningen.

Op de thema-avonden kan iedereen kennismaken met de provocatieve, uitdagende stijl van helpen. Onze provocatieve trainingen zijn alleen voor  professionals. Maar de thema-avonden zijn voor iedereen. Gegeven door de Nederlandse grondleggers van het provocatief coachen: Jeffrey Wijnberg en Jaap Hollander. Zij werken met mensen die naar de thema-avond komen en die last hebben van de klacht die op die avond aan de orde is. Onzekerheid dus, in dit geval


Als professional (coach, therapeut, psycholoog, HRM-er, zorg-professional, trainer, docent) zie je hoe jij de provocatieve benadering kunt inzetten in jouw werk. Je mag overigens ook een probleem inbrengen, als je last hebt van onzekerheid. En waarom zou je al professional geen last hebben van onzekerheid?

Mensen die worstelen met onzekerheid ontvangen gratis coaching/therapie. Als je geen bezwaar maakt, worden de sessies opgenomen als voorlichtingsfilmpjes. Als je wel bezwaar maakt, ook achteraf (tijdens de avond), worden de opnames onmiddellijk, zonder gezeur gewist.


Er worden drie live demonstraties gegeven, plus uitleg en informatie over wat het provocatief coachen inhoudt, hoe onzekerheid volgens ons in elkaar zit en wat de provocatieve benadering daarvan inhoudt.


In de pauze is er koffie met een koekje.

Datum en tijd
16 januari 2020
 Van 19.30 tot 21:00 uur.

Plaats

Groningen

Deelnamekosten
Geen kosten, deze thema-avond is helemaal gratis