Menu
  • Je bent nu hier:
  • Home »

Liefde... het allermooiste in ons leven, toch? Maar als het misgaat, misschien ook het allerpijnlijkste.
"Ik kan niet slapen en niet eten, want ik kan je niet vergeten..."
Voor de professionals: hoe help je clienten of medewerkers met liefdespijn? Of heb je zelf liefdespijn? Kom naar de thema-avond. Gratis! De thema-avonden zijn afwisselend in Amsterdam, Nijmegen en Groningen.


De kans om kennis te maken met de provocatieve, uitdagende stijl van helpen. De provocatieve trainingen en opleidingen zijn alleen voor de professionals. De thema-avonden zijn voor iedereen. Altijd vernieuwend en anders. Vaak hilarisch. Meestal warm en uitdagend. Vaak verrassend effectief. Gegeven door de Nederlandse grondleggers van het provocatief coachen: Jeffrey Wijnberg en Jaap Hollander. Zij werken met mensen die naar de thema-avond komen en die last hebben van de klacht die op die avond aan de orde is.


Professionals (coaches, therapeuten, psychologen, HRM-ers, adviseurs, trainers, docenten, e.d.) zien hoe ze de provocatieve benadering kunnen inzetten in hun werk en mogen overigens ook zelf als persoon een probleem inbrengen.


Mensen die worstelen met de betreffende klacht ontvangen gratis coaching/therapie. Als je geen bezwaar maakt, worden de sessies opgenomen als voorlichtingsfilmpjes. Als je wel bezwaar maakt, ook achteraf, worden de opnames zonder gezeur meteen gewist.


Er worden drie live demonstraties gegeven, gevolgd door uitleg en informatie over wat het provocatief coachen inhoudt. In de pauze is er koffie met een koekje.

Datum en tijd

Deze avondsessie heeft in 2018 in Nijmegen plaats gevonden.

Plaats

Nijmegen

Deze keer weer gewoon in Nijmegen.
Lokatie: IEP
Er zijn ongeveer 30 plaatsen, inschrijving gaat op volgorde van aanmelding.

Deelnamekosten

Geen kosten, de thema-avond is helemaal gratis