Menu
  • Je bent nu hier:
  • Home »

Dilemma’s, in dubio zitten, verdeeld zijn… innerlijke conflicten. Als je mensen begeleidt, dan weet je dat dit de thema’s zijn waar ze niet op eigen kracht uit komen. Want er staan twee innerlijke krachten tegenover elkaar. Hoe sterker de ene wordt, des te harder vecht de andere terug. Als er eentje wint, gaat de andere ondergronds. Guerrilla. Incongruentie. Sabotage. Gas geven met je voet op de rem. Zoooo vermoeiend.

​ Deze avond gaat over innerlijke conflicten. Heb je die? Kom dan naar de thema-avond. Gratis!

Voor de professionals is dit een kans om het provocatieve coachen in actie te zien.

De thema-avonden zijn afwisselend in Amsterdam, Nijmegen en Groningen.

De thema-avonden geven iedereen de kans om kennis te maken met de provocatieve, uitdagende stijl van helpen. Onze provocatieve trainingen zijn alleen voor  professionals. Maar de thema-avonden zijn voor iedereen. Gegeven door de Nederlandse grondleggers van het provocatief coachen: Jeffrey Wijnberg en Jaap Hollander. Zij werken met mensen die naar de thema-avond komen en die last hebben van de klacht die op die avond aan de orde is. Innerlijke conflicten dus, in dit geval


Als professional (coach, therapeut, psycholoog, HRM-er, zorgprofessional, trainer, docent) zie je hoe je de provocatieve benadering kunt inzetten in je werk. Je mag overigens ook zelf als persoon een probleem inbrengen, als je last hebt van Innerlijke conflicten.

Mensen die worstelen met de betreffende klacht ontvangen gratis coaching/therapie. Als je geen bezwaar maakt, worden de sessies opgenomen als voorlichtingsfilmpjes. Als je wel bezwaar maakt, ook achteraf (tijden de avond), worden de opnames onmiddellijk, zonder gezeur gewist.


Er worden drie live demonstraties gegeven, plus uitleg en informatie over wat het provocatief coachen inhoudt, hoe Innerlijke conflicten volgens ons in elkaar zitten en wat de provocatieve benadering daarvan inhoudt.


In de pauze is er koffie met een koekje.

Datum en tijd
3 october 2019
 Van 19.30 tot 21:00 uur.

Plaats

Nijmegen

Deelnamekosten
Geen kosten, deze thema-avond is helemaal gratis

Waar moet ik zijn?
Waarschijnlijk de IEP-ruimte in Nijmegen.