Menu
  • Je bent nu hier:
  • Home »

Je vrienden kies je, maar met je familie word je geboren. Hoe gestoord, neurotisch of autistisch ze ook zijn, het blijft toch je familie. Daar moet jij maar mee zien te dealen. Maar dat kun jij dus niet. Wie kan dat wel? Met zulke mensen? En je kunt ze ook niet vaarwel zeggen. De complete menselijke evolutie spant tegen jou samen. Je kunt ze niet vasthouden en je kunt ze niet loslaten. 


Je hebt last van familie. En dat uit zich vaak in familiekwesties. Erfenissen, opvolgingsstrijd, favoritisme, onverklaarbare uitbarstingen, onterechte emotes, noem maar op.

Benieuwd wat een provocatieve coach tegen jou zou zeggen? Kom naar de provocatieve thema-avond. Gratis!

Voor de professionals is dit een kans om het provocatieve coachen in actie te zien.

De thema-avonden zijn afwisselend in Amsterdam, Nijmegen en Groningen. Deze is in Nijmegen.

Op de thema-avonden kan iedereen kennismaken met de provocatieve, uitdagende stijl van helpen. Onze provocatieve trainingen zijn alleen voor  professionals. Maar de thema-avonden zijn voor iedereen. Gegeven door de Nederlandse grondleggers van het provocatief coachen: Jeffrey Wijnberg en Jaap Hollander. Zij werken met mensen die naar de thema-avond komen en die last hebben van de klacht die op die avond aan de orde is. Familiekwesties dus, in dit geval


Als professional (coach, therapeut, psycholoog, HRM-er, zorg-professional, trainer, docent) zie je hoe jij de provocatieve benadering kunt inzetten in jouw werk. Je mag overigens ook een probleem inbrengen, wanneer je last hebt van familiekwesties. En waarom zou je al professional geen last hebben van familiekwesties?

Mensen die worstelen met familiekwesties, ontvangen gratis coaching/therapie. Als je geen bezwaar maakt, worden de sessies opgenomen als voorlichtingsfilmpjes. Als je wel bezwaar maakt, ook achteraf (tijdens de avond), worden de opnames onmiddellijk, zonder gezeur gewist.


Er worden drie live demonstraties gegeven, plus uitleg en informatie over wat het provocatief coachen inhoudt, hoe familiekwesties volgens ons in elkaar zitten en wat de provocatieve benadering daarvan inhoudt.


In de pauze is er koffie met een koekje.

Datum en tijd
Donderdag 3 september 2020
 Van 19.30 tot 21:00 uur.

Plaats

Nijmegen

Deelnamekosten
Geen kosten, deze thema-avond is helemaal gratis

Waar moet ik zijn?
De Thiemeloods in Nijmegen