Menu
  • Je bent nu hier:
  • Home »
Provocatief werken met burn-out

Je hebt totaal geen energie meer. Werkelijk alles is je te veel. Dingen die je vroeger deed zonder bij na te denken, lijken nu onbeklimbare bergen. Als je denkt aan verplichtingen breekt het zweet je uit. Je bent uitgeblust, je bent de man met hamer tegengekomen, door je hoeven gegaan, je bent opgebrand.


Je hebt een burnout. Vroeger noemden ze dat een depressie of een zenuwinzinking. Maar 'burnout' klinkt beter: je hebt te lang te hard gewerkt.

Benieuwd wat een provocatieve coach tegen jou zou zeggen? Kom naar de provocatieve thema-avond. Gratis!

Voor de professionals is dit een kans om het provocatieve coachen in actie te zien.

De thema-avonden zijn afwisselend in Amsterdam, Nijmegen en Groningen. Deze is in Amsterdam.

Op de thema-avonden kan iedereen kennismaken met de provocatieve, uitdagende stijl van helpen. Onze provocatieve trainingen zijn alleen voor  professionals. Maar de thema-avonden zijn voor iedereen. Gegeven door de Nederlandse grondleggers van het provocatief coachen: Jeffrey Wijnberg en Jaap Hollander. Zij werken met mensen die naar de thema-avond komen en die last hebben van de klacht die op die avond aan de orde is. Burnout dus, in dit geval


Als professional (coach, therapeut, psycholoog, HRM-er, zorg-professional, trainer, docent) zie je hoe jij de provocatieve benadering kunt inzetten in jouw werk. Je mag overigens ook een probleem inbrengen, als je last hebt van burnout. En waarom zou je al professional geen last hebben van burnout?

Mensen die worstelen met burnout ontvangen gratis coaching/therapie. Als je geen bezwaar maakt, worden de sessies opgenomen als voorlichtingsfilmpjes. Als je wel bezwaar maakt, ook achteraf (tijdens de avond), worden de opnames onmiddellijk, zonder gezeur gewist.


Er worden drie live demonstraties gegeven, plus uitleg en informatie over wat het provocatief coachen inhoudt, hoe burnout volgens ons in elkaar zit en wat de provocatieve benadering daarvan inhoudt.


In de pauze is er koffie met een koekje.

Datum en tijd
8 april 202​1
 Van 19.30 tot 21:00 uur.

Plaats

Amsterdam

Deelnamekosten
Geen kosten, deze thema-avond is helemaal gratis