Menu
  • Je bent nu hier:
  • Home »

Sergio van der Pluijm

[frame style=”modern” image_path=”https://iepdoc.nl/wp-content/uploads/2012/01/foto_sergio.png” link_to_page=”” target=”” description=”” size=”three_col_large”]

Sergio van der Pluijm

Trainer motiverende gespreksvoering, provocatief coach, NLP-practitioner, mindfulnesstrainer

Afgestudeerd in Algemene Sociale Wetenschappen. Blaise Pascal zei het al in de zeventiende eeuw: ‘Mensen veranderen niet door wat anderen zeggen, maar door wat ze zichzelf horen zeggen in reactie op anderen.’ Sergio is gefascineerd door ‘oude wijsheid’ ondersteund door modern wetenschappelijk onderzoek.

Na zijn studie Algemene Sociale Wetenschappen werkte hij met: (getraumatiseerde) vluchtelingen, zigeuners, West-Afrikaanse ondernemers, kansarme jongeren, gedetineerden en andere lieve mensen en ontdekte al snel dat je er met alleen wetenschappelijke kennis niet komt.

Hij ging zich verdiepen in NLP, Healing Tao, Provocatief Coachen, Motiverende Gespreksvoering en Mindfulness. Inmiddels gaat hij uit van de volgende overtuiging: Als iets de tand des tijds heeft doorstaan en daarnaast voldoet aan effectiviteitscriteria van de moderne wetenschap, dan mag je aannemen dat het ‘werkt’. Hij heeft verder de volgende waarden hoog in het vaandel staan: Creativiteit, Humor, Eerlijkheid, Vitaliteit, Eenvoud, Rust & Empathie. Samen vormen deze woorden het acroniem ‘Chevere’ wat Cubaanse straattaal is voor ‘cool’.
Voor het IEP verzorgt hij samen met drs. Anne van Stralen de 3-daagse training ‘Het Motiverende Gesprek’.

sergio@bewezeneffect.nl
www.bewezeneffect.nl
https://nl.linkedin.com/pub/sergio-pluijm-van-der/22/365/216/nl