Menu

Robert Dilts

[frame style=”modern” image_path=”https://iepdoc.nl/wp-content/uploads/2015/04/Robert_2012.jpg” link_to_page=”” target=”” description=”” size=”three_col_large”]

Robert Dilts

M.A. in Behavioral Engineering, USA

Is naast Bandler en Grinder mondiaal gezien een van de belangrijkste ontwikkelaars van nieuw NLP-materiaal. Hij genereerde tal van nieuwe NLP-technieken en -principes op het gebied van therapie, coaching, gezondheid, leiderschap en spiritualiteit. Zijn NLP-’uitvindingen’, waaronder de ‘Logische niveaus’, de ‘Disney Strategie’ en ‘Reimprinting’ worden over de hele wereld onderwezen in NLP-practitioners- en vooral in NLP-masterpractitionersopleidingen.

Hij is als trainer betrokken bij NLP-programma’s in de USA, Canada, Europa, Zuid-Amerika en Azie en heeft verschillende belangrijke boeken over NLP geschreven, zoals ‘NLP, The Study of the Structure of Subjective Experience’, ‘Roots of NLP’, ‘Tools for Dreamers’, ‘Skills for the Future’, ‘Strategies of Genius, Volume I, II en III’, ‘From Coach to Awakener’ en ‘Alpha Leadership’.

Hij werkt al meer dan vijfentwintig jaar voor het IEP en komt tegenwoordig eenmaal per jaar naar Nederland om nieuwe NLP-ontwikkelingen te presenteren.

Robert werkt ondermeer mee aan de NLP opleiding Masterpractitioner

www.nlpu.com
https://www.linkedin.com/pub/robert-dilts/0/b/19a/nl