Menu
  • Je bent nu hier:
  • Home »

Deze thema-avond zit vol, maar je kunt nog wel op de wachtlijst. En er is nog ruimte in de introductietraining.

Het begint allemaal zo mooi. Liefde, aandacht, waardering, opwinding, geborgenheid, trots, vlinders in de buik... heerlijk! Maar dan wordt het soms iets minder. En dan wordt het soms wel heel veel minder. En dan zit je ineens in een combat zone. Aaargh! Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Deze avond gaat over relatieproblemen. Heb je die? Kom dan naar de thema-avond. Gratis!

Voor de professionals is dit een kans om het provocatieve coachen in actie te zien.

De thema-avonden zijn afwisselend in Amsterdam, Nijmegen en Groningen.

De thema-avonden geven iedereen de kans om kennis te maken met de provocatieve, uitdagende stijl van helpen. Onze provocatieve trainingen zijn alleen voor  professionals. Maar de thema-avonden zijn voor iedereen. Gegeven door de Nederlandse grondleggers van het provocatief coachen: Jeffrey Wijnberg en Jaap Hollander. Zij werken met mensen die naar de thema-avond komen en die last hebben van de klacht die op die avond aan de orde is. Relatieproblemen dus, in dit geval


Als professional (coach, therapeut, psycholoog, HRM-er, zorgprofessional, trainer, docent) zie je hoe je de provocatieve benadering kunt inzetten in je werk. Je mag overigens ook zelf als persoon een probleem inbrengen, als je last het van relatieproblemen.

Mensen die worstelen met de betreffende klacht ontvangen gratis coaching/therapie. Als je geen bezwaar maakt, worden de sessies opgenomen als voorlichtingsfilmpjes. Als je wel bezwaar maakt, ook achteraf (tijden de avond), worden de opnames onmiddellijk, zonder gezeur gewist.


Er worden drie live demonstraties gegeven, plus uitleg en informatie over wat het provocatief coachen inhoudt, hoe relatieproblemen volgens ons in elkaar zitten en wat de provocatieve benadering daarvan inhoudt.


In de pauze is er koffie met een koekje.

Datum en tijd

Plaats

Amsterdam

Deelnamekosten
Geen kosten, deze thema-avond is helemaal gratis

Waar moet ik zijn?
OBA Congres, vlakbij A'dam Centraal Station