Menu

Na de introductietraining is de opleiding provocatief coachen het mooiste vervolg. Maar als dat voor jou nog niet is weggelegd, is dit een alternatief. Heb je toch iets...
Leer in deze snelle tweedaagse IEP training de basiselementen waarmee je prima provocatief werk kunt doen. Je leert een serie 'logisch' samenhangende provocatieve elementen, die samen een complete provocatieve sessie vormen.

Aan de ene kant wil je natuurlijk graag de opleiding doen, maar aan de andere kant… Het is soms een grote stap van een eendaagse introductie naar een volledige opleiding. En het kost allemaal tijd en geld. Toch zou het natuurlijk fantastisch zijn als je echt goed provocatief kon coachen... Maar hoe regel je al die dagen van huis met het thuisfront? Aan de andere kant: wat mis je allemaal als je het niet doet? Enzovoort. 


Deze compacte tweedaagse IEP training is een tussenstop tussen de  introductie en de opleiding. De training bestaat in feite uit de eerste twee dagen van de provocatieve opleiding. We behandelen een basismodel waarmee je een complete provocatieve sessie kunt doen. Als je hier meer over wilt weten, kunnen we je van harte aanraden om het boek ‘Provocative Coaching’ te bestellen. In dit boek wordt de provocatieve grondplaat, 'The Starter Kit', uitgebreid beschreven. Alle elementen worden een voor een uitgelegd. Het is weliswaar in het Engels, maar voor de Nederlandse coaches goed te lezen. 

Heb je deze training gedaan, dan kunt je  'bijtekenen' voor de direct daarop volgende twee dagen. 

  • programma
  • data, lokatie, kosten. e.d.
  • Trainers
  • een voorbeeld

Data
11 en 12 februari 2021  

Werktijden
Alle dagen van 10.00 tot 17.00 uur

Bestemd voor
Coaches, therapeuten, adviseurs, coachende managers e.d. die op zoek zijn naar meer power en lol in hun werk en die graag vrijer adem willen halen.

Deelnamekosten
€ 725,-- Inclusief koffie, thee, lunch en lesmateriaal
 Het IEP is niet BTW-plichtig, u betaalt geen BTW.

Waar vindt de training plaats?
Landgoedhotel Holthurnsche Hof, te Berg en Dal

Het IEP heeft een kortingsregeling met het hotel voor cursisten die eventueel willen overnachten.

Studiebeurzen
 Het IEP stelt enkele studiebeurzen (50% van het cursusgeld) beschikbaar aan mensen, die onbaatzuchtig een bijdrage leveren aan een betere wereld en die zelf niet in staat zijn om de opleiding te bekostigen.

"Serieus lachen."

"Leerzaam, spannend, uitdagend. Goede combi theorie/zelf doen. Training is voor iedereen die wel eens een mens ontmoet en in staat is om serieus te lachen."

Jet Cox
Senior HR professional

"Een echte eye-opener."

"Erg inspirerend met veel oefeningen. Een echte eye-opener. Aan te raden voor iedere docent, trainer en adviseur."

Mark Lentink
Docent/Adviseur

"De technieken geven lucht en breken paden open"

"Informatief, inspirerend, evolutionair, leerzaam met leuke demonstraties. Ik raad deze training iedereen aan. De technieken geven lucht en breken paden open voor nieuwe mogelijkheden van coachen en communiceren in het algemeen."

Louise Jenei
Coach