Menu

Vraag: "Ik coach mensen. Hoe kan ik het eens echt heel anders doen? Vooral met de cliënten met wie ik vastloop?”
Antwoord: Phil Jeremiah.
Een sprankelende combinatie van vrije associatie, humor, provocatieve elementen en congruent therapeutisch advies. Gebruik je eigen associaties en houd tegelijkertijd het doel voor ogen. Op een humoristische 'off-the-wall' manier.

Een 'must' ook, voor iedereen die provocatief werkt.

Phil Jeremiah begon in de jaren tachtig met de provocatieve therapie, tegelijkertijd met Jaap, Jeffrey en Anneke. Hij is ook langdurig opgeleid door Frank Farrelly. Al sinds het begin van de provocatieve opleiding van het IEP, is Phil een gewaardeerd docent. Cursisten die de opleiding al gedaan hebben, komen vaak een nieuwe dosis 'humor worx' opdoen op deze trainingsdag. 


Phil voegt allerlei creatieve nieuwe elementen toe aan het provocatieve coachen. Hij is bijvoorbeeld de uitvinder van 'the bubble' een beeldende manier om het kader te plaatsen. "We are now entering the bubble. And in the bubble strange and wondrous things may happen. And then we will leave the bubble again, and we will talk about what happened in the bubble". Ook typerend is het gebruik van allerlei kleine voorwerpen in de coaching. Bijvoorbeeld een steentje voor in je schoen, als reminder dat je met een zeurend probleem rondloopt. Of een officieel uitziend medicijnflesje met zijn eigen provocatieve geneesmiddel 'Fuckital' (Waarschuwing: niet gelijktijdig gebruiken met Loslatilex).


Ook interessant aan Phil's manier van werken is zijn combinatie van een super dramatische stijl met congruent, niet-provocatief therapeutisch advies. En ook die dramatische stijl zelf is uniek. Hij heeft bijvoorbeeld het spelen van provocatieve typetjes, zoals de Italiaanse moeder of de Ierse priester naar een nieuw niveau van drama gebracht.

  • programma
  • data, lokatie, kosten. e.d.
  • Trainer

Datum

25 november 2021
Deze training valt samen met een dag in de opleiding provocatief coachen. Er is dus naast de 'losse' deelnemers ook een groep doorgaande deelnemers aanwezig die al langer bezig zijn met het provocatief coachen.

Werktijd
10.00 tot 17.00 uur

Bestemd voor

Coaches, therapeuten, adviseurs, coachende managers e.d. die op zoek zijn naar meer lol in hun werk en die graag vrijer adem willen halen.
Deze workshop is bedoeld voor mensen die al een introductietraining provocatief coachen hebben gevolgd.

Deelnamekosten
€ 285,-- Inclusief koffie, thee, lunch en lesmateriaal
Je betaalt geen BTW.

Studiebeurzen
 Het IEP stelt enkele studiebeurzen (50% van het cursusgeld) beschikbaar aan mensen die onbaatzuchtig een bijdrage leveren aan een betere wereld en die zelf niet in staat zijn om de training te bekostigen.