Menu

Geef je provocatieve werk nog meer diepgang.
Beleef het erfgoed van Frank Farrelly, de oorspronkelijk grondlegger van de provocatieve therapie.

Wij specificeerden Frank's manier van werken in 53 Farrelly-factoren. 25 daarvan kun je altijd inzetten.
 
Zie het als 25 provocatieve kaarten die je altijd kunt spelen.
In deze IEP training zie je de bouwstenen van de provocatieve stijl in actie. Je krijgt meer zicht op je eigen manier van werken. Je wordt veelzijdiger als provocatief coach.

Frank Farrelly begon ooit als verbaal spiegelend psychotherapeut. Die stijl botste soms met zijn uitdagende Iers-Amerikaanse achtergrond. Op een dag werkte hij met een patient die op het punt stond om de kliniek te verlaten, maar die bang was dat hij het 'buiten' niet zou redden. Even kon Frank zich niet inhouden. Hij zei wat hij werkelijk dacht. Wat hij eigenlijk had moeten zeggen was: "Mhmm, ik begrijp dat je huiverig bent voor wat er straks buiten gaat gebeuren". Maar in plaats daarvan flapte hij er uit: "Nou, ik weet wel zeker dat jij het buiten niet gaat redden!" De patiënt keek hem verbouwereerd aan: "Maar Frank, dat mag jij helemaal niet zeggen!"

Farrelly, die zijn eigen uiting in eerste instantie ook als een misstap had gezien, ontdekte daarna dat de patient ging bewijzen dat hij de buitenwereld wel degelijk aankon. Die ene opmerking had meer effect gehad dan jaren van Rogeriaanse psychotherapie. En zo werd de provocatieve therapie geboren.

  • Inhoud
  • datum, kosten e.d.
  • trainers
  • voorbeelden Farrely-factoren

Datum
23 april 2021

Werktijden
10.00 tot 17.00 uur

Bestemd voor
Coaches, therapeuten, adviseurs, coachende managers e.d. die op zoek zijn naar meer lol in hun werk en die graag vrijer adem willen halen.
Alleen toegankelijk voor mensen die een introductietraining provocatief coachen hebben gevolgd.

Deelnamekosten
€ 645,-- Inclusief koffie, thee, lunch en lesmateriaal
Je betaalt geen BTW.

Waar vindt de training plaats?
Landgoedhotel Holthurnsche Hof, te Berg en Dal

Het IEP heeft een speciale kortingsregeling met het hotel voor eventuele overnachtingen van cursisten.