Menu
  • Je bent nu hier:
  • Home »

De nieuwe manier van werken met organisaties.
Bereik spraakmakende resultaten in de bovenstroom, door te werken met de onderstroom. Organisaties zijn in beweging. Jij bent daar elke dag mee bezig. Er wordt gefuseerd, gesplitst, gereorganiseerd, gekanteld,  geïnnoveerd, gediversifieerd en ga zo maar door.
En voel jij ook, dat  er fundamenteel maar bar weinig verandert?  90% van alle plannen gaan over structuren, processen en capaciteiten, e.d. Daarvan mislukt ruim 70%. Oorzaak? Problemen in de onderstroom, de drijfveren, de motivatie, het commitment en de cultuur. Daar ligt de hefboom voor duurzame verandering. Jij kunt leren om met die hefboom te schakelen.

  • Inhoud
  • programma
  • data, kosten. e.d.
  • Trainers
  • voorbeeld

Data 2023
Blok 1: 12 en 13 januari

Blok 2: 16 en 17 februari

Blok 3: 30 en 31 maart

Blok 4: 1 en 2 juni

Werktijden
Alle dagen van 10.00 tot 17.30 uur
Oefengroepen tussen de blokken in, 3 dagdelen
Opdrachten en eindproject.

Bestemd voor
NLP-practitioners en –Masterpractitioners, die werken in en met organisaties en organisatieveranderingen en NLP daarin willen toepassen. Van binnenuit: medewerkers, stafmedewerkers, (team)leiders, interne adviseurs, HRM-ers, directieleden, ondernemers Van buitenaf: consultants, adviseurs, (team)coaches, executive coaches, trainers.

Alleen toegankelijk voor mensen met een NLP practitioners-certificaat.

We gaan er van uit dat je in een organisatie actief bent, van binnenuit of van buitenaf.
Dat kan zelfs zijn als vrijwilliger in een vereniging of anderszins.

HBO-niveau
Onze trainingen zijn bestemd voor HBO-niveau. Heb je geen vooropleiding op universitair of HBO-niveau? Je kunt een kennismakingsgesprek aanvragen om samen te kijken of dit een geschikte training voor je is.

Deelnamekosten
€ 2670,--  inclusief syllabus, artikelen en het boek: ‘Ecologisch veranderen van organisaties, het speelveld der verandering’ en een certificaat. 

Je betaalt geen BTW

Waar vindt de training plaats?

Hotel Holthurnsche Hof, Berg en Dal

Het IEP heeft een kortingsregeling met het hotel voor het boeken van overnachtingen. 
Meer informatie hierover ontvang je bij de bevestiging van je inschrijving.

Studiebeurzen
 Het IEP stelt enkele studiebeurzen (50% van het cursusgeld) beschikbaar aan mensen, die onbaatzuchtig een bijdrage leveren aan een betere wereld en die zelf niet in staat zijn om de opleiding te betalen.