Menu

​Zou het niet prachtig zijn, als je de compassie van je hart, de creativiteit van je hoofd en de moed van je onderbuik zou kunnen laten samengaan? Leer in deze training hoe je de beste versie van jezelf kunt zijn. Wist jij al dat onderzoek heeft aangetoond dat - naast in je hoofd – er ook neurale netwerken of ‘breinen’ aanwezig zijn in je hart en je onderbuik? In het taoïsme en het boeddhisme wordt al verwezen naar het belang van samenwerking tussen deze ‘delen’. En luister maar eens naar onze taal: we hebben het over ons denkhoofd, over dingen niet kunnen verteren, en over hartverwarmende ervaringen. Mensen leggen vaak spontaan hun hand op deze gebieden als overtuiging en congruentie belangrijk zijn. De nieuwste kennis in de neurowetenschappen valideert de werkwijzen uit diverse oude tradities.

In deze praktische tweedaagse leer je hoe jij zelf deze nieuwste inzichten kunt benutten. De bewezen werkzame elementen hebben geleid tot praktische en simpele technieken, die een groot verschil maken. Juist ook omdat ze alledrie de ‘breinen’ aanspreken. Je leert allereerst om snel stress kwijt te raken via een ‘balanced breathing’ methodiek. Zonder stress kun je helderder denken, voelen en doen. Daarnaast leer je herkennen welke breinen in conflict zijn bij jezelf en wat er aan te doen. Heb jij moeite om je doelen te bereiken, om je zelf in beweging te krijgen, om beslissingen te nemen? Na het toepassen van de oefeningen om de creativiteit van je hoofd, de empathie van je hart en de moed van je onderbuik samen te laten werken, transformeren die zelf saboterende en belemmerende innerlijke conflicten. Deze training is voor iedereen die weet dat het op veel momenten gemakkelijker, meer ontspannen, intuïtiever en actiever kan.

"Toegepaste neuroscience gecombineerd met NLP heeft tot een mooie set van nieuwe processen geleid."

"Toegepaste neuroscience gecombineerd met NLP heeft tot een mooie set van nieuwe processen geleid: multiple Braining. Niet alleen de intelligentie van je hoofd maar ook je hart- en buik-brein ga je bewust inzetten voor persoonlijke groei, wijsheid en … wat jij maar wil. Een absolute aanrader om de kracht hiervan te gaan ervaren in deze training."

Jennet Burghard
Trainer/Coach

"Fijne, indringende training."

"Fijne, indringende training met veel direct toepasbare oefeningen!’"

Bieneke van de Pas
Business Developer

"Verdieping en vernieuwing voor NLP-ers."

"Voor NLP-ers makkelijk toegankelijke materie die verdieping en vernieuwing biedt."

Bertien den Dulk
Trainer/Coach

  • Inhoud
  • data, lokatie, kosten. e.d.
  • Trainer

Data
staat niet gepland.

Werktijden
Alle dagen van 10.00 – 18.00 uur.

Bestemd voor
Een ieder die NLP of een andere methodiek voor persoonlijke ontwikkeling heeft gedaan.

Deelnamekosten
€ 450,--  inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch.
Je betaalt geen BTW.