Menu

Wil jij een nieuwe en diepgaande methodiek toevoegen aan je gereedschapskist voor coaching en persoonlijke effectiviteit? Als manager, opleider, docent, coach, therapeut? Met een score van 9.7/10 voor bruikbaarheid, toepasbaarheid en de training als geheel!

Dilemma's, wie heeft er niet mee te maken? De wetenschap werpt hier nu een nieuw licht op: we hebben niet één, maar drie breinen.

 We hebben een brein in ons hoofd, maar ook een buik-brein (darmen) en een hart-brein. Deze training combineert neuro-wetenschappelijk onderzoek met de herkenbare beleving van deze drie kanten van onszelf.


Is dit soort uitspraken je wel eens opgevallen?
"Ik heb besloten om toch mijn hart te volgen."
"Die beslissing ligt mij zwaar op de maag."
"Mijn hoofd zegt nee, maar gevoelsmatig wil ik eigenlijk wel."
"Ik heb mijn buik hier vol van."


Hier hoor je dat verschillende kanten van iemand met elkaar in conflict zijn. Meestal probeert iemand om een van die tegenstrijdig krachten in zichzelf te onderdrukken, onder het motto van 'zelfbeheersing' of 'een duidelijke keuze maken'. Maar hoe beter dat lukt, hoe sterker ook het potentieel van de tegenkracht wordt. Tot iemand naar die andere kant doorslaat. Daar heeft hij dan vervolgens weer spijt van, enzovoort. In NLP is het onderhandelen tussen gedeelten niet voor niets een van de meest gebruikte technieken. Nu is er mBIT (multiple Brain Integration Techniques), dat het werken met innerlijke conflicten van twee kanten verfijnt: vanuit nieuwe wetenschappelijke kennis en vanuit eeuwenoude spirituele tradities.


Op basis van onderzoek mogen we zeggen dat we niet een, maar drie breinen hebben. Als  een brein een netwerk van zenuwcellen is met een bepaalde omvang en het vermogen om zich aan te passen en te leren, dan mogen we ook van een buik-brein (darmen) en van een hart-brein spreken. Deze drie breinen hebben alledrie het vermogen om te leren en zich te ontwikkelen. In je buik zitten ongeveer evenveel zenuwcellen als in de  hersenen van een kat. 


Door verschillende kanten op die drie plaatsen te lokaliseren: hoofd, hart en brein, wordt een interessante verbinding gelegd tussen de beleving enerzijds en de wetenschappelijk kennis over de drie breinen anderzijds. mBIT brengt een serie nieuwe inzichten en technieken om tot innerlijke vrede en harmonie te komen.


Leer mensen:
● Evenwichtiger reageren, vanuit een innerlijke integratie.
● Betere beslissingen nemen.
● Innerlijke harmonie bevorderen.
● Beter presteren doordat meer verschillende innerlijke hulpbronnen worden ingezet.
● Zorgen dat ieder van je drie breinen optimaal kan functioneren

  • Data, trainer en deelnamekosten
  • Inhoud

Data
4, 5, 6 en 7 oktober 2022

Trainer

Wilbert Molenaar

Coach en trainer

Heeft zelf vele duizenden uren internationale coach ervaring met individuele klanten zowel privé als in het bedrijfsleven.

PCC accreditatie binnen de ICF
ICF geaccrediteerd Diploma Coaching & NLP Supervisie
Master Trainer NLP
Master Trainer mBIT
Master Coach mBIT
Fellow Member Trainer bij IANLP.

Het IEP organiseert deze training samen met mbraining.
Zie ook: https://www.mbraining.nl/

Bestemd voor

Coaches, persoonsgerichte adviseurs en therapeuten. Iedereen die mensen wil helpen om hun verschillende kanten harmonisch te laten samenwerken.
 We gaan er van uit dat je NLP practitioners niveau hebt.

Deelnamekosten Certificatietraining

€ 1.195,-- Inclusief koffie, thee, lunch en lesmateriaal
 Het IEP is niet BTW-plichtig, je betaalt geen BTW.

Waar vindt de training plaats?

Landgoedhotel Holthurnsche Hof, Berg en Dal (bij Nijmegen)


"Prachtige methode om hoofd, hart en buik"

"Prachtige methode om hoofd, hart en buik te verbinden en te leven vanuit coherentie. Diepgang, simpel en doeltreffend."

Madelon van Kooten
Loopbaanbegeleider/Coach

"Mensen uit hun hoofd en in hun lijf te krijgen"

"Al jaren ben ik bezig met methoden om mensen uit hun hoofd in hun lijf te krijgen en de informatie die daar beschikbaar is te ontdekken en te gebruiken. mBraining is een fantastische en praktische manier om dat te doen. 

"

Yvonne van der Sloot, Coach voor sensitieve volwassenen

"Ik heb weer verbinding gekregen met mijn gevoel"

"Ik heb weer verbinding gekregen met mijn gevoel en hoofd, hart en buik samen kunnen brengen in een prachtige cadans."

Hanneke van Tongeren
Interimmanager

"De combinatie van sterke inhoud en Wilbert als mens/trainer/coach is onverslaanbaar."

"De combinatie van sterke inhoud en Wilbert als mens/trainer/coach is onverslaanbaar. Wilbert, dank! Voor het geschenk, een mooie bijdrage aan mijn doel."

Koos Wolcken
Trainer & Coach

"Een training die jou als mens/coach of leidinggevende verrijkt"

"Een training die jou als mens/coach of leidinggevende verrijkt.  Aanvulling op NLP en een manier om geweldige inzichten tot je te nemen en er anderen mee te inspireren."

Natalie Hurbuscher
Manager