Menu

Natuurlijk wil jij als teamleider of trainer graag een groep waarin mensen elkaar respecteren, ondersteunen en stimuleren.
Een team is een groep met een doel, en als het een trainingsgroep is: een leerdoel. Wat bepaalt nu of dat doel gehaald wordt of niet? Voor een flink deel hangt dat af van overtuigingen, wat men gelooft en waar men - vaak onbewust - van uitgaat.
In deze training leer je heel doelgericht krachtgevende overtuigingen te ontwerpen en hoe je die uitdraagt in de groep.

Wat je wilt, als teamleider of trainer, is  beperkende overtuigingen herkennen en ze tot een krachtgevende overtuigingen transformeren! Want, zoals Robert Oxton Bolt zegt: "A belief is not merely an idea the mind possesses; it is an idea that possesses the mind." Een overtuiging werkt vaak als een self-fulfilling prophecy, een voorspelling die zichzelf waarmaakt. 

Wanneer we onzeker over iets zijn, dan streven we zo snel mogelijk naar zekerheid. En zekerheid bereiken we door het vormen van een overtuiging. Hebben we die eenmaal gevormd, dan hebben we de neiging om alle feiten en waarnemingen zo te filteren dat ze bij die overtuiging passen. NLP-coaching en -therapie bewijzen dat het mogelijk is om blokkerende overtuigingen te veranderen. En hoe zit het dan met groepen? In deze training leer je varianten op deze technieken die in groepen toepasbaar zijn.

"Veel interventies, leerzaam, prettig."

"Veel interventies, leerzaam, prettig. Het nuttige was het werken met patronen en de eigen overtuigingen aanpakken. Je leert kritisch omgaan met weerstand in de groepen. Een prima training voor coaches en trainers "

F. Lansbergen
trainer/coach 

"Een handig stuk gereedschap om je te helpen situaties te herkennen"

"Nuttig, vooral de oefeningen zodat je het zelf kunt ervaren. Een handig stuk gereedschap om je te helpen situaties te herkennen "

Margreet Stoop
trainer 

???"Deze training geeft heel veel praktische vaardigheden"

"Deze training geeft heel veel praktische vaardigheden die goed in de praktijk toepasbaar zijn."

Sylvia v.d. Erff
projectmedewerker 

  • Inhoud
  • programma
  • data, lokatie, kosten. e.d.
  • Trainer

Data

Staat niet gepland.

Werktijden
Alle dagen van 10.00 - 17.30 uur​

Bestemd voor
Geschikt voor teamleiders, managers, consultants, docenten, trainers en coaches.

Deelnamekosten
​€ 860,-- Inclusief: koffie, thee, lunch en lesmateriaal
 Het IEP is niet BTW-plichtig, u betaalt geen BTW.