Menu

Geef je coachingswerk een 'Mental Space'-boost!
Als je al ervaringsgericht werkt, bijvoorbeeld met NLP, dan werk je vaak al met 'mental space', alleen noem je het niet zo en benut je het vaak niet optimaal.  Het 'ruimtelijk sorteren'  is een van de sterke punten van NLP.
Met deze training geef je bij jou bekende technieken meer diepgang en effect, door systematisch gebruik te maken van de innerlijke ruimte.
'Exploring the treasures and pitfalls of inner space'

"Ga in gedachten eens even helemaal terug naar..." Hoe vaak heb je dat al gezegd? Wanneer je dat doet, werk je met mental space, je vraagt de ander om een beweging te maken van het heden naar het verleden. In zijn beleving zijn dat lokaties. In jouw beleving ook.

In NLP en andere ervaringsgerichte methoden is de innerlijke ruimte als het ware het canvas waar we op werken. In deze training onderzoek je de eigenschappen van dat doek waar je op schildert. Hoe zit de beleving van de innerlijke ruimte in elkaar? En hoe kun je daar productief gebruik van maken? Je leert niet zozeer nieuwe technieken. Je gaat op een nieuwe manier kijken naar de technieken die je al gebruikt. Je doet wat je al deed, maar dan beter, sneller, effectiever, krachtiger. Je blijft helemaal up-to-date als coach. Je wordt scherper en deskundiger in je werk en je krijgt (nog) betere resultaten.

  • Inhoud
  • programma
  • data, locatie, kosten. e.d.
  • Trainer
  • een voorbeeld

Data

6-8 september in Nijmegen, inschrijven via

www.sociaalpanorama.nl/agenda.asp

onder '2&3 day workshops'.


Bestemd voor
Bestemd voor mensen die met mensen werken.
We gaan er van uit dat je minimaal NLP-practitonersniveau hebt.

Waar vindt de training plaats?
Landgoedhotel Holthurnsche hof, Berg en Dal

Studiebeurzen
 Het IEP stelt enkele studiebeurzen (50% van het cursusgeld) beschikbaar aan mensen, die onbaatzuchtig een bijdrage leveren aan een betere wereld en die zelf niet in staat zijn om de opleiding te bekostigen.