Menu

In deze training leer je werken met relaties. Sterker nog: je werkt rechtsreeks met de hersencodes die onze relaties bepalen. Ook de relatie met jezelf.
Vind je relaties vaak ingewikkeld? Wie niet? Het is moeilijk om precies te zeggen wat er nu mis is. Of wat er juist zo goed is. Misschien zijn woorden dan ook niet het juiste kanaal....
Het sociaal panorama is een efficiënt en krachtig instrument voor het begeleiden van  persoonlijke ontwikkeling. Vaag wordt concreet. Complex wordt simpel.
Volg deze training en ga - als professional en privé - op een nieuwe manier met relaties om.


Je bent een sociaal dier en daarom zit je beleving vol mensen. Je hebt een kaart van de sociale werkelijkheid nodig. Die moet je vertellen wie de anderen zijn en hoe je tussen hen past. Die beelden organiseren je in je mentale ruimte; iedere persoon die belangrijk voor jou is, krijgt daar een plaats. Het ziet er uit als een landschap vol representaties van mensen: een sociaal panorama.


Maar meestal besef je het niet, totdat je er in deze training uitgebreid bij stilstaat. Onmiddellijk gaat er dan een spannende wereld voor je open. Intuïtie wordt waarneming. Vaag wordt concreet. Complex wordt simpel. Niet alleen beginnen je te begrijpen hoe je jezelf actief een plek tussen de anderen geeft, maar nu je er ook doelgerichte verbeteringen in aanbrengen. Zowel bij jezelf als bij de mensen die je coacht, begeleidt, aanstuurt als professional. 


Op een vaak zeer eenvoudige manier kun je hier relaties met geliefden, vrienden, collega’s, kinderen, ouders, vreemdelingen, groepen, teams, overledenen, geesten en goden mee verbeteren. Ook haakt het direct in op alle problemen waarin zelfwaardering en zelfvertrouwen een rol spelen. Met relaties tussen groepen, stammen, volken, politieke partijen, afdelingen en organisaties, werkt het ook. Vooral met andere NLP methoden samen, maakt het coaches, therapeuten, managers, politici, onderhandelaars en mediators een stuk slagvaardiger.

"Goede combinatie van humor en vakkennis."

"Zeer nuttig en informatief met vooral goede combinatie van humor en vakkennis. Veel praktische kennis, theorie en vaardigheden. Abstracte zaken relativerend gebracht"

Susanne de Jong
GZ-psycholoog

"Oplossingen vinden voor problemen die je rationeel niet krijgt opgelost."

"Je krijgt tools om je onbewuste creativiteit te stimuleren om oplossingen te vinden voor problemen die je rationeel niet krijgt opgelost."

Claire Leenen
Businesscoach

"Zet je eigen positie ten opzichte van anderen waarmee je omgaat in een zéér helder daglicht."

"Deze training zet je eigen positie ten opzichte van anderen waarmee je omgaat in een zéér helder daglicht, waardoor de issues die optreden makkelijk en snel aan te pakken worden. Ik raad deze  training aan voor personal coaches en iedereen die weleens moeite heeft met bepaalde relaties."

Marcel Smit
Ketenmanager

  • Inhoud
  • programma
  • data, lokatie, kosten. e.d.
  • Trainer

Data

24, 25 en 26 september 2020

Werktijden
Alle dagen van 10.00 – 18.00 uur.

Bestemd voor
Alle NLP-ers, coaches, therapeuten en supervisoren

HBO-niveau
Onze trainingen zijn bestemd voor HBO-niveau. Heb je geen vooropleiding op universitair of HBO-niveau? Je kunt een kennismakingsgesprek aanvragen om samen te kijken of dit een geschikte training voor je is.

Deelnamekosten
 € 735,--  inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch.
Je betaalt geen BVTW.

Accreditatie

 De Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten: 18 punten.

Studiebeurzen
 Het IEP stelt enkele studiebeurzen (50% van het cursusgeld) beschikbaar aan mensen, die onbaatzuchtig een bijdrage leveren aan een betere wereld en die zelf niet in staat zijn om de opleiding te bekostigen.

"Geweldig! Genoten van deze waardevolle aanvulling."

"Geweldig! met leuke beeldende illustraties. Met ontzettend veel plezier naar de trainer geluisterd en gekeken, en genoten van deze waardevolle aanvulling op NLP. "

Christine Beenhakker
Counsellor/Coach

"Prima gereedschap voor bewustwording van de invloed van projecties."

"Interessant en inspirerend. Bijzonder was het ervaren van zowel cliënt als coach. Prima gereedschap voor bewustwording van de invloed van projecties. Aanrader voor psychotherapeuten en coaches."

Marian van der Sterren
Docent

"Krachtige ‘eenvoudige’, maar zeer diepe en doelgerichte werkvorm."

"Het is een krachtige ‘eenvoudige’ maar zeer diep en doelgerichte werkvorm. Weinig ‘eromheen gedraai’ en lekker to the point. Maximaal praktisch en het raakt."

Karianne van der Linden
Cliëntbegeleider

Accreditaties

NBVH Accreditatie NLP Practitioner IEP 81 punten