Menu

Exclusief voor MindSonar Professionals.
Verbinding, ontwikkeling, inspiratie.
Nieuwe ontwikkelingen in het MindSonar systeem.
Nieuwe toepassingen en producten.
Ervaringen uitwisselen.
Samen profielen interpreteren.

Goed nieuws! Na een tussenjaar, afgelopen jaar, staat de MindSonar conferentie weer terug op de agenda. We hebben deze dag hernoemd tot 'ontmoetingsdag', omdat dat toch het meest gewaardeerde element is: de ontmoeting met collega's.


Vorig jaar zijn we gestart met het MindSonar zichtbaarheidsproject waar we elkaar als MindSonar professionals versterken en zoeken we naar manieren hoe we aan de community kunnen bouwen. De MindSonar dag mag dan simpelweg niet ontbreken op de weg die zijn we zijn ingeslagen.

Dit jaar inclusief MindGames
MindGames heeft kaarten voor elk van de metaprogramma's en Graves drives in MindSonar. Ontworpen door Jaap Hollander, geproduceerd door Tomek Zawadzki en vormgegeven door Dorian Denes. Jaap Hollander geeft op de onymoeringsdag een workshop over de MindGames.

MindGames is een geweldige tool voor MindSonar professionals. Je kunt je training en coaching ermee verbeteren. Het simpele feit dat alle metaprogramma's en Graves-schijven zich op afzonderlijke kaarten bevinden, kan het werken ruimtelijker en tactiele maken. En het deck heeft 17 spellen die je kant-en-klaar kunt gebruiken. 


De kaarten zijn ook heel  handig voor het maken van je eigen spellen in coaching, training en teambuilding. Om een voorbeeld te geven: stel dat een team zojuist een geïntegreerde missieverklaring of een elevator pitch voor een product heeft geproduceerd. Je kunt elk lid een Graves Drive-kaart laten selecteren die laat zien welke drives de missie het meest voor hen uitdrukt. Het is interessant om te zien of ze dezelfde of verschillende kaarten hebben. In een tweede ronde kun je ze elk de Graves Drive laten selecteren die de missie het minst voor hen uitdrukt en oefenen hoe ze de missie kunnen presenteren op een manier die ook met die drive resoneert.
  • programma
  • datum, lokatie, kosten. e.d.

Datum
Vrijdag 20 september 2019

10:00 tot 17:00 met aansluitend een borrel

Bestemd voor
Gecertificeerde MindSonar professionals

Deelnamekosten
€ 145,-- inclusief koffie, thee en lunch

Waar vindt de training plaats?
IEP trainingsruimte: Staringstraat 1, 6511 PC Nijmegen

Studiebeurzen
 Het IEP stelt enkele studiebeurzen (50% van het cursusgeld) beschikbaar aan mensen, die onbaatzuchtig een bijdrage leveren aan een betere wereld en die zelf niet in staat zijn om de opleiding te bekostigen.