Menu
  • Je bent nu hier:
  • Home »

Wil jij weten wat NLP precies is?
Wat het voor jou kan betekenen?
Kom dan naar onze gratis informatie-avond!


Datum en tijd
Donderdag 26 augustus 2021

Van 19.30 tot 21:00 uur.

Trainers: Anneke Meijer en Pieter Wijtenburg


Wat ga ik ontdekken?

NLP onderzoekt de wisselwerking tussen beleving, wereldbeeld (overtuigingen) en gedrag.

Wil jouw medewerker, jouw cliënt of jouw collega bijvoorbeeld beter begrijpen wat er omgaat in klanten? Of persoonlijke spanningen of remmingen overwinnen?

Jij ontdekt wat je met NLP kan doen in dit soort situaties.
Wij willen jou natuurlijk niet alleen maar vertellen wat NLP voor ons betekent; maar dat je een beeld krijgt bij wat NLP voor jou kan betekenen en dat je het gaat ervaren.


Op basis van de vragen die er uit de groep komen nemen we je mee aan de hand van een aantal principes en modellen van NLP.

De NLP Practitioner Opleiding van het IEP duurt 20 dagen en is verdeeld over 7 blokken.


Je krijgt inzicht in hoe de opleiding is opgebouwd, hoe we werken en kan kennismaken met de trainers van de eerstvolgende practitioner:
Anneke Meijer en Pieter Wijtenburg


En je kan natuurlijk al je vragen stellen die je dan nog hebt.Practitionersgroep Judith Warmerdam 2018

Datum en tijd
Donderdag 26 augustus 2021

Van 19.30 tot 21:00 uur.

Trainers: Anneke Meijer en Pieter Wijtenburg


Waar moet ik zijn?
IEP, Staringstraat 1, 6511 PC Nijmegen

Meer over NLP
Het is jouw taak als professional om resultaten te bereiken met mensen. Dus wil je ze helpen om hun innerlijke kracht optimaal te benutten. Vaak wordt er gedacht dat het dan om het gedrag gaat, maar in feite gaat het om de beleving. Het gedrag is daar een resultaat van.

Positieve invloed 
Daarom is de vraag: Wat voor beleving roep ik bij de ander op? En wat wil ik eigenlijk oproepen? En in wat voor stemming moet ik dan zelf zijn - en hoe moet ik dan zelf denken - om dat voor elkaar te krijgen? Je wilt een positieve invloed hebben op wat mensen voelen, denken en doen. Alleen, sommigen kunnen dat uitstekend, en anderen kunnen het niet. Wat is het verschil? Dat is waar het bij NLP om gaat.

Wisselwerking tussen beleving, overtuiging en gedrag
NLP onderzoekt de wisselwerking tussen beleving, wereldbeeld (overtuigingen) en gedrag. Wil jouw medewerker, jouw cliënt of jouw collega bijvoorbeeld beter begrijpen wat er omgaat in klanten? Wil hij zijn visie krachtiger neerzetten? Wil hij persoonlijke spanningen en remmingen overwinnen? Wil hij overtuigender worden als leider? Wil hij zijn passie omzetten in actie? Op al dit soort vragen heeft NLP mooie antwoorden.


Ben jij benieuwd wat NLP voor jou kan betekenen? Kom dan naar één van de gratis avonden.