Menu
  • Je bent nu hier:
  • Home »

Jeffrey Wijnberg

[frame style=”modern” image_path=”https://iepdoc.nl/wp-content/uploads/2012/02/Jeffery__04_2.png” link_to_page=”” target=”” description=”” size=”three_col_large”]

Jeffrey Wijnberg

Psycholoog, psychotherapeut en schrijver

Jeffrey Wijnberg werkt, samen met zijn vrouw Tatjana Kratochvil, als psychotherapeut in zijn eigen praktijk in Groningen, waar hij patiënten behandelt en provocatieve supervisie geeft.

Hij was een van de eerste psychologen in Nederland die een zelfstandige praktijk begon. Hij schreef meer dan 30 boeken over psychologische onderwerpen voor een algemeen publiek (waaronder enkele samen met zijn oude studievriend Jaap Hollander). Boeken van zijn hand zijn onder andere ‘Horken en heksen’, ‘Dat moet ik nog een plekje geven’,  ‘Het anti-assertiviteitsboek’, ‘In het diepste van de ziel is niets te zien’, ‘Ik kijk dwars door je heen’, ‘Gekker dan gek’ en ‘De kunst van het kwetsen’. Hij heeft een vaste column op maandag in ‘De Telegraaf’ en is regelmatig op TV te zien.

Jeffrey is een enthousiast – en uitzonderlijk ervaren – expert in de provocatieve therapie. Hij geeft diverse provocatieve trainingen voor het IEP.