Menu
  • Je bent nu hier:
  • Home »

Vind een NLP-coach

Provocatieve coaches | NLP coaches  | Alle coaches 

[drts-directory-search] [drts-directory-view directory=”coaches” name=”map”]

NLP -EN PROVOCATIEVE COACHES

Hier vind je een goede coach

Gecertificeerd

De mensen op deze lijst hebben allemaal een certificaat behaald bij het IEP (Instituut voor Eclectische Psychologie). Dat betekent dat zij zorgvuldig getest zijn. Zij hebben gestudeerd bij de Nederlandse bron van NLP en het provocatieve coachen. Je kunt hen op deze website rechtstreeks benaderen via hun email adres of hun eigen website.

Coaching is goed

Af en toe loop je tegen hindernissen op. Je ziet het even niet meer zo helder. Dat kan de beste overkomen! En is het dan niet prachtig als je een goede coach hebt? Iemand die er voor je is, die je met warmte tegemoet treedt en die gelooft in je mogelijkheden? En – ook heel belangrijk – iemand die de kennis en de vaardigheden heeft om je verder te helpen. Een luisterend oor is fijn, maar van een echte coach verwacht je ook vaardigheid, ervaring en expertise..

Hoe kan ik hier zoeken?

Gebruik de zoekbox hierboven om snel en gemakkelijk de coach te vinden die bij jou past. Je kunt ook per provincie zoeken. Als je op de site binnenkomt, vraagt de hij toestemming om je geo-locatie te gebruiken. Klikt op OK en je ziet automatisch welke coaches er bij jou in de buurt zitten.