Menu

 

Accreditaties van IEP opleidingen en trainingen


Bij het IEP hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze opleidingen en trainingen. Daarom zijn onze belangrijkste opleidingen geaccrediteerd bij diverse instanties die onze opleidingen toetsen en erkennen.


Hieronder vind je per vereniging de geaccrediteerde opleiding(en) of training:

IA-NLP

IANLP Accreditatie NLP IEP

Onze NLP opleidingen zijn geaccrediteerd en erkend door de International Association for Neuro-Linguistic Programming. Deze organisatie stelt de strengste eisen aan NLP opleidingen internationaal. Het IEP Certificaat krijg je dus niet door enkel aanwezig te zijn tijdens de training. Je krijgt dus een certificaat dat echt iets betekent. Mensen die verstand hebben van NLP weten dat. 

Dit geldt voor onze opleidingen NLP Practitioner en NLP Master Practitioner.

NVNLP

Onze NLP opleidingen zijn geaccrediteerd en erkend door de Nederlandse Vereniging voor NLP. De NVNLP heeft als doel de kennis over en kwaliteit van NLP te bevorderen. Het stelt nadrukkelijke kwaliteitseisen aan de NLP instituten voor wat betreft het NLP opleidingscurriculum en ook de didactische vorm waarin de NLP opleidingen worden gegeven. 

Dit geldt voor onze opleidingen NLP Practitioner en NLP Master Practitioner.

NOBCO

NOBCO logo PE vignet

NOBCO is hét aanspreekpunt voor en over coaching in Nederland. Zij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een professionele coach en voor coaches die willen werken aan verdere professionalisering van het coachvak.

Aan de volgende trainingen heeft de NOBCO punten toegekend voor Permanente Educatie:

NLP Practitioner

NLP Master Practitioner

Provocatief Coachen introductietraining

Provocatief Coachen opleiding

NIP

NIP accreditatie provocatief coachen IEP

Het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) is met ruim 13.000 leden de grootste beroepsvereniging van psychologen in Nederland. De vereniging behartigt de belangen van haar leden en biedt hen een platform voor het uitwisselen van kennis. Daarnaast bevordert het NIP de psychologiebeoefening in het algemeen.

Het NIP heeft de volgende training geaccrediteerd:

Provocatief Coachen introductietraining

Provocatief Coachen opleiding

KNMG ABAN

Accreditatie KNMG ABAN cluster 1 & 3

Het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) is het centrale loket voor het aanvragen van accreditatie van algemene nascholingen bij de Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (KNMG). Een algemene nascholing is een niet-vakinhoudelijke nascholing op het gebied van bijvoorbeeld: gezondheidsrecht, medische ethiek, communicatie, managementvaardigheden en zorgstelsel. 

De volgende trainingen zijn door KNMG-ABAN geaccrediteerd:
Provocatief Coachen jaaropleiding

Provocatief Voorjaarsvierdaagse

Provocatief Zomervierdaagse

Provocatief Najaarsvierdaagse

Registerplein

Registerplein accreditatie NLP Master Practitioner IEP

Registerplein draagt bij aan de borging en verbetering van de kwaliteit van sociaal professionals, in het bijzonder door toe te zien op de naleving van de (her)registratiecriteria en accreditatiecriteria.

De volgende trainingen zijn door Registerplein geaccrediteerd:

NLP Practitioner

Provocatief Coachen introductietraining

Provocatief Coachen jaaropleiding

Provocatief Voorjaarsvierdaagse

Provocatief Zomervierdaagse

Provocatief Najaarsvierdaagse

LVSC

LVSC Accreditatie NLP intro IEP

DE LVSC is een beroepsvereniging van en voor professionele coaches, supervisoren en sinds kort ook voor organisatiebegeleiders. Zij dragen bij aan duurzaam leren van medewerkers, teams en organisaties. LVSC biedt aangesloten coaches en supervisoren een platform voor kwaliteit, beroepsregistratie en kennisuitwisseling (bij- en nascholing, intervisie, Tijdschrift voor Begeleidingskunde en kennisbank).

Zij hebben onze NLP Introductietraining en de  Provocatief Coachen introductietraining geaccrediteerd.

NBVH

NBVH Accreditatie NLP Practitioner IEP 81 punten

De NBVH is de grootste non-profit beroepsvereniging van hypnotherapeuten in Nederland. 

Zij hebben onze NLP PractitionerProvocatief Coachen introductietrainingProvocatief Coachen opleiding en Sociaal Panorama geaccrediteerd.