Menu

Hendrik van Moorter, psychiater en sjamaan

Jaap Hollander en Anneke Meijer interviewen hun vriend en collega Hendrik van Moorter, een Belgische psychiater, hypnotherapeut en NLP-er die zij nog kennen van de TTT (Terpsichore Trance Therapy) meer dan 25 jaar geleden, toen het IEP net was opgericht. De allereerste workshop die het IEP ooit organiseerde was een TTT workshop met de Braziliaanse psychiater David Akstein. Hendrik nam later ook deel aan trance-rituelen in Malawi en heeft veel ervaring met sjamanistische technieken.

About the Author Jaap Hollander

Psycholoog, NLP-trainer, Trainer provocatief coachen, schrijver (11 boeken), directeur IEP --- Geeft NLP- en provocatieve workshops en -opleidingen. --- Stond vijf jaar achtereen in de top-500 professionals van ‘Quote’. --- Ontwikkelde MindSonar.

Leave a Comment:

3 comments
Ruben says 20 november 2013

Erg leuke sjamaan! Wanneer men genoeg betaalt is deze man zelfs bereidt zichzelf terug te trekken in de sjamanistische villawijken van Holsbeek.

Reply
    Jaap Hollander says 25 november 2013

    Hallo Ruben,
    Grappige reactie. Ik ben er een paar keer geweest daar in die Sjamanistische villawijk bij Leuven…

    Reply
Ellen Goossens says 27 december 2021

Als leestip, aanvullend op dit interview, voor de liefhebbers van lezen: “NLP, sjamanisme en kwantumfysica” van Paul Liekens.

Reply
Add Your Reply