Menu

Health Certification Training

De Health Certification Training met Suzi Smith, Tim Hall Hallbom en Robert Dilts wordt in principe iedere 2 jaar hier in Nederland gegeven. De training is in 2014 in Groesbeek gegeven, dus de eerstvolgende keer is in 2016.

De trainers hebben de Health Certification Training in 2014 vernieuwd, waarbij zij het beste materiaal van alle jaren en de nieuwste technieken hebben verwerkt. Het uitgangspunt van de vernieuwde HCT is: Gezondheid en vitaliteit is het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren in het licht van de sociale, emotionele en fysieke uitdagingen van het leven. Dit alles gecombineerd met de vierde waarnemingspositie (de eerste, tweede en derde positie zijn 1. ik, 2. de ander en 3. de relatie), ook wel ‘the field’ genoemd.

De Health Certification Training wordt wel het derde jaar NLP genoemd. Je leert een verdieping aan te brengen in de reeds geleerde technieken en leert de nieuwste processen. Je brengt je persoonlijke skills naar een hoger plan en leert intuïtief en vloeiend te werken. Je leert technieken om te zetten in processen aangepast op wat de cliënt op dat moment nodig heeft. Voor het specifieke curriculum kunt u terecht op de onderstaande website.

Voor wie is de HCT?
Voor iedereen die een NLP Master Practitioners heeft, geïnteresseerd is in het thema gezondheid en vitaliteit en wil leren van vooraanstaande trainers uit de NLP wereld: Suzi Smith, Tim Hallbom en Robert Dilts.
Vele Master Practitioners hebben de training gevolgd vanuit een grote verscheidenheid in beroepen;  coaches, trainers, therapeuten, managers, dokters, HR professionals en zo meer.

De Health Certification Training bestaat uit 3 modules van vijf dagen die één geheel vormen.

Meer informatie kunt u vinden op www.healthcertificationtraining.eu

 

About the Author Posting

Posting is geen auteur. Dit is iemand van IEP Support, die een artikel van de auteur aangeleverd heeft gekregen en in de IEP bibliotheek (Blog) heeft geplaatst. De auteur is degene die bij het artikel staat aangegegeven.

Leave a Comment: