Menu

Guus Hustinx

[frame style=”modern” image_path=”https://iepdoc.nl/wp-content/uploads/2012/01/Guus_Hustinx.png” link_to_page=”” target=”_self” description=”” size=”three_col_large”]

Guus Hustinx

Trainer, coach, NLP-master-trainer

Ingenieur, NLP-trainer, managementcoach en -trainer. Guus heeft ervaring als projectmanager en in directiefuncties.

Hij maakte in 1994 de overstap naar begeleiding en training. Hij is partner in Intens, een bureau dat zich richt op de effectiviteit van teams en organisaties, zowel in de private als de publieke sector. Hij heeft zich gespecialiseerd in het toepassen van NLP bij teambuilding en verandertrajecten. Hij ontwikkelde ‘het Speelveld der verandering’, een systemisch model om de dynamiek in organisaties op te sporen en te veranderen.

Samen met Anneke Durlinger schreef hij het boek: ‘Voorbij je eigen wijze, effectief communiceren met metaprogramma’s in professionele relaties’. Samen met Mieke Laarakkers schreef hij ‘Speelveld der verandering, de onzichtbare organisatiedynamiek als hefboom’.

Voor het IEP geeft hij workshops over metaprogramma’s, verzorgt introductietrainingen NLP en geeft samen met Mieke Laarakkers de workshop ‘Ecologisch veranderen van organisaties’.

Guus werkt ondermeer mee aan de NLP opleiding Masterpractitioner

guus@intens.org
www.intens.org
https://nl.linkedin.com/in/guushustinx/nl