Menu

Edo Koppelaar

[frame style=”modern” image_path=”https://iepdoc.nl/wp-content/uploads/2012/01/EdoKoppelaar.png” link_to_page=”” target=”” description=”” size=”three_col_large”]

Edo Koppelaar

Organisatieadviseur/senior trainer

Werkte in verschillende staffuncties o.a. in de dienstverlening en bij de overheid. Na zijn studie bestuurs- en organisatiekunde (RUL) was hij vijf jaar als organisatietrainer werkzaam bij KPN. Daarna werkte hij zeven jaar bij een gerenommeerd trainings-en adviesbureau.

Sinds 1980 ontwerpt en verzorgt hij een breed scala aan trainingen rond o.a. teamontwikkeling, leiderschap, persoonlijke & professionele effectiviteit, onderhandelen & conflicthantering, en cultuurbeïnvloeding van organisaties zoals IBM, Belastingdienst, RIVM, provincies, adviesbureaus, gemeenten en ministeries.

Hij is een veelzijdig professional, die op ervaren wijze een leeromgeving creëert. Hij combineert een directe intuïtie met een breed scala aan interventietechnieken en kennis.

Hij verzorgt sinds 1993 de training ‘Anders leren adviseren met NLP’ voor het IEP en tegenwoordig ook ‘Verschillen als kracht van een team’ en ‘Bezieling en kwaliteit in organisaties’. Hij is gastdocent in de practitionersopleiding. Hij was vanaf 1996 als organisatieadviseur/trainer werkzaam bij Kern Konsult, en werkt momenteel weer in loondienst als HRM manager.

epkoppelaar@gmail.com