Menu

Anneke Meijer

[frame style=”modern” image_path=”https://iepdoc.nl/wp-content/uploads/2012/02/annekem.png” link_to_page=”” target=”” description=”” size=”three_col_large”]

Anneke Meijer

Psychologe, NLP-trainer en provocatief coach

Introduceerde in 1981 – samen met Jaap Hollander – NLP in Nederland en is mede-oprichtster van het IEP. Zij geeft binnen het IEP NLP practitioners- en masterpractitionersopleidingen,  een deel de Provocatief coach opleiding, daarnaast coaching en supervisie.

Zij is binnen het geheel van de IEP-opleidingen in belangrijke mate verantwoordelijk voor de samenhang van de diverse modellen en het algemene beleid.

Zij ontwikkelde verschillende NLP-technieken o.a. de ‘I-Wonder strategie’ en het ‘Binnen-Buiten model’, tal van didactische NLP-oefeningen en is medeauteur van ‘NLP in Nederland’.

In haar praktijk combineert zij binnen het kader van NLP elementen uit de systeemtheorie (incl. familieopstellingen), de hypnotherapie, provocatieve therapie en de gedragstherapie. ‘Practice what you preach’, congruentie op alle niveaus, resonerend contact tussen zelf en anderen, speelruimte voor eigen ontdekkingen en respect voor unieke persoonlijke expressievormen zijn thema’s die steeds weer haar aandacht trekken.

Anneke werkt onder meer mee aan de NLP opleiding Practitioner en aan de NLP opleiding Masterpractitioner en Provocatief Coach opleiding

anneke@iepdoc.nl

www.iepdoc.nl