Menu
  • Je bent nu hier:
  • Home »

Anneke Durlinger

[frame style=”modern” image_path=”https://iepdoc.nl/wp-content/uploads/2012/01/Anneke-Du-rlinger-2010.png” link_to_page=”” target=”” description=”” size=”three_col_large”]

Anneke Durlinger

NLP-trainer, procesbegeleider en coach

Ziet NLP als ‘inner human resource management’ en als optimaal middel om tot zelfverwezenlijking te komen. Werkt al vele jaren binnen het IEP als NLP-trainer. Heeft een vanzelfsprekend vertrouwen in de kwaliteiten en het potentieel van mensen. Gaat uit van de aanname ‘Problemen doen zich pas voor als je de hulpbronnen hebt om ze op te lossen’.

Binnen het IEP geeft ze samen met diverse andere trainers en met een voortdurend enthousiasme verschillende trainingen, waaronder NLP-practitionerstrainingen, ‘Logische niveaus in begeleiding’ en ‘NLP voor trainers’.

Een van haar specialisaties is de toepassing van NLP in groepen (m.n. groepsrapport) vanuit het idee: ‘Zorg voor het grote geheel, door aandacht voor het kleine detail’. Schreef samen met Guus Hustinx het boek ‘Voorbij je eigen wijze’ over metaprogramma’s en ‘Handboek voor trainers, stappen ter verrijking’ (2012).

Anneke werkt ondermeer mee aan de NLP opleiding Practitioner en aan de NLP opleiding Masterpractitioner

tjoys@xs4all.nl
www.tjoys.nl
https://nl.linkedin.com/pub/anneke-durlinger-van-der-horst/2/513/424/nl