Menu
  • Je bent nu hier:
  • Home »

Anne van Stralen

[frame style=”modern” image_path=”https://iepdoc.nl/wp-content/uploads/2012/01/anne_vans.png” link_to_page=”” target=”” description=”” size=”three_col_large”]

Anne van Stralen

Gezondheidszorgpsycholoog en communicatietrainer

Anne is haar loopbaan in de psychologie begonnen in 1990 in de verslavingszorg, daar waar motiverende gespreksvoering haar oorsprong heeft. Motiverende gespreksvoering is, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek crosscultureel en breed toepasbaar; voor iedereen die te maken heeft met gedragsverandering, dus van HR manager tot gevangenisbewaarder of van jongere tot volwassene.

Anne combineert motiverende gespreksvoering met gedrags-, oplossingsgerichte- en provocatieve therapie en coaching met een sterke focus op arbeidsgerelateerde problemen en gewoontegedrag. De training motiverende gespreksvoering geeft zij samen met Sergio van der Pluijm.

Naast het werken in haar praktijk als eerstelijnspsycholoog, werkt Anne als trainer op het gebied van communicatie voor uiteenlopende doelgroepen. Haar ervaringen deelt ze graag met anderen mensen; individuen en groepen. Het werken met zoveel verschillende mensen is wat Anne zelf óók motiveert: “Vloeiende communicatie voelt en klinkt als muziek”