Menu
  • Je bent nu hier:
  • Home »

Aan de slag met ‘moeilijke’ teams.
Herken je dit? Je hebt de MindSonar opleiding gedaan, maar je wilt meer leren over teams. Een algemene teamtraining zoals F5 lukt prima, maar je voelt je nog niet klaar om met ‘moeilijke' teams aan de slag gaan, waar de conflicten je om de oren vliegen en de sfeer om te snijden is.
In deze korte training kom je in contact met de uitgebreide ervaring die Guus Hustinx in de loop van de jaren heeft opgebouwd.

Positieve verandering in teams start altijd bij erkenning van de huidige situatie en de dynamiek in het team. Het proces van - herkenning – erkenning van het eigen aandeel – bereidheid om te veranderen – borging van de gewenste verandering -  vormt de basis van de iedere succesvolle teamtraining. Het sturen van dat proces vraagt veel van jou als begeleider. Want je wordt hoe dan ook onderdeel van de teamdynamiek. Hoe ga je bijvoorbeeld om met een dwarsliggend teamlid. Welke innerlijke state is er nodig en wat zijn de valkuilen? Welke cruciale metaprogramma’s moet je bij jezelf activeren?

“To the next level."

"Guus brengt je 'to the next level."

Ton Waldschmitt
Manager

"Zéér leerzaam."

"Guus weet zijn aanpak zeer pakkend over te brengen. Dit door gebruikte modellen en methodieken te onderbouwen met zijn eigen praktijkervaring. Zéér leerzaam."

Onno de Vries
Senior Organisation-coach

"Passie voor het werken met teams 'powered by MindSonar' is nog meer toegenomen."

"Enthousiasme, passie voor het werken met teams powered by mindsonar is nog meer toegenomen door delen van kennis en ervaring, voorbeelden, oefeningen, modellen"

Hettie de Vetten
Interim Manager/Trainer/Coach

  • Inhoud
  • programma
  • data, lokatie, kosten. e.d.
  • Trainer

Guus Hustinx

Ingenieur, NLP-trainer, managementcoach en -trainer. 

Guus heeft ervaring als projectmanager en in directiefuncties. Maakte in 1994 de overstap naar begeleiding en training. Is partner in Intens, een bureau dat zich richt op de effectiviteit van teams en organisaties, zowel in de private als de publieke sector. 

Heeft zich gespecialiseerd in het toepassen van NLP bij teambuilding en verandertrajecten. Ontwikkelde ‘het Speelveld der verandering’, een systemisch model om de dynamiek in organisaties op te sporen en te veranderen.

Samen met Anneke Durlinger schreef hij het boek: ‘Voorbij je eigen wijze, effectief communiceren met metaprogramma’s in professionele relaties’.

Samen met Mieke Laarakkers schreef hij ‘Speelveld der verandering, de onzichtbare organisatie-dynamiek als hefboom’.

Is sinds het eerste begin betrokken geweest bij de ontwikkeling van MindSonar.

Lid van de 'MindSonar Experts Group'.

ISBN10: 9024418194 ISBN13: 9789024418190